Výroba prototypů

Vyrobíme prototyp dle návrhu, nebo úplně od nuly.

Chcete z nápadu udělat realitu? Bez prototypu to nejde, je to totiž první krok k finálnímu produktu.

Vytvořený prototyp vám umožní projektovat a testovat funkčnost a vzhled vašeho produktu ještě před jeho finálním zpracováním. Tím se minimalizuje riziko výrobních chyb a šetří čas a náklady. V Sharplayers jsme odborníci na výrobu prototypů a rádi vám s ní pomůžeme.

Kontaktujte nás Poptávka výroby
 

Celý proces navrhování prototypu

1

Analýza

Začínáme důkladným průzkumem vašich potřeb a cílů. Tento krok nám umožní pochopit funkční požadavky a tržní potenciál vašeho produktu, což je klíčové pro úspěšný design a prototyp.

2

3D design

Na základě zjištěných informací vytváříme detailní 3D modely vašeho produktu. Tento proces zahrnuje iterativní návrhářské fáze, kde je možné model upravovat dle nově získaných poznatků a připomínek.

3

Prototypy a revize

Po schválení 3D modelu přecházíme k fázi prototypování, kde využíváme moderní výrobní technologie pro rychlé a přesné vytvoření prototypu. Následné revize a testy zajišťují, že výsledný prototyp plně odpovídá specifikacím.

4

Příprava na výrobu

Finální krok zahrnuje přípravu všech dokumentů a procesů potřebných pro přechod od prototypu k sériové výrobě. Zajišťujeme, aby vše bylo připraveno pro hladký start výroby, včetně optimalizace nákladů a časového plánu.

Kvalitní vstupní 3D data jsou klíčem k funkčnímu prototypu. Víme to!

Ať už hledáte pomoc při provádění malých změn ve vašem CAD nebo potřebujete robustnější konstrukční řešení pro vaši aplikaci, máme rozsáhlé služby aby byl váš projekt úspěšný.

CAD designéři se specializací na 3D tisk a obrábění

Naši designeři znají všechna úskalí návrhu výrobků pro 3D tisk a třískové obrábění.

Objekty, které jsou sestaveny část po části, nemají stejný druh symetrie napříč všemi osami jako konvenčně vyráběné součásti.

Některé výrobky vyžadují výrobu aditivních vrstev s potenciálně tenkými stěnami a produkty, kterémohou vyžadovat složité zpracování.

3D modely a konstrukce uzpůsobené pro obrábění na NC a CNC strojích.

Malosériová výroba

Malé série výrobků můžete vyrábět i bez počátečních nákladů.Vaše návrhy vyladíme do posledních detailů a staneme se vašimi partnery pro vývoj a výrobu nových produktů.

Architektura

Modely pro prezentaci developerských projektů.

Automatizace a strojové vidění

Některé výrobky vyžadují výrobu aditivních vrstev s potenciálně tenkými stěnami a produkty, kterémohou vyžadovat složité zpracování.

Průmysl

3D modely a konstrukce uzpůsobené pro obrábění na NC a CNC strojích.

Vývoj a výroba prototypů

Moderní materiály a postupy

Používáme špičkové materiály a nejnovější technologické postupy pro tvorbu vašich prototypů. Tento přístup nám umožňuje vyvíjet složité a funkčně bohaté prototypy s výjimečnou přesností a výkonností, což je základem pro úspěšný finální produkt.

Zaostřeno na detail

Naším cílem je dokonalost v každém detailu. Zajistíme, že všechny aspekty vašeho prototypu jsou precizně zpracovány a vyhovují nejen technickým, ale i estetickým standardům.

Zkušenosti z řady odvětví

S rozsáhlými zkušenostmi v automobilovém průmyslu, zdravotnictví, spotřební elektronice a dalších sektorech, Sharplayers přináší univerzální znalosti a inovativní přístupy do každého projektu, zajišťující vysoce kvalitní a přizpůsobené řešení pro různé tržní potřeby.

Efektivní služby

Jako malá firma, Sharplayers nabízí personalizované a cenově efektivní prototypovací služby bez korporátních překážek. Naše štíhlá struktura nám umožňuje rychle reagovat na vaše potřeby a poskytnout vám mimořádnou hodnotu a kvalitu bez zbytečných nákladů.